The Blog

Málaga als beleving online – website, SEO en social media

Vakantie Malaga - Beleef Malaga

Op de website Beleef Málaga kunnen vakantiegangers de Zuid Spaanse stad online ontdekken. De website is een handige informatiebron met veel tips over de stad. Gworks heeft deze website geheel zelfstandig opgezet en is verantwoordelijk voor het ontwerp, content, social media, public relations en fotografie.

Continue Reading →

Jaardocument Catharina Ziekenhuis Eindhoven

PF_CZE_header

Het Catharina Ziekenhuis Jaardocument 2010 is een terugblik op belangrijke ontwikkelingen en prestaties van afgelopen jaar. Hierin laat het ziekenhuis zien welke activiteiten afgerond zijn en welke een vervolg krijgen in 2011.

In opdracht van het Catharina Ziekenhuis in Eindhoven mocht Gworks zowel het ontwerp als de opmaak van dit jaardocument verzorgen.
Under construction Continue Reading →

Just married – Machiel & Linda

bruiloft2

Zaterdag 9 april mocht ik het avond gedeelte van de bruiloft van Machiel en Linda fotograferen. Achter de ouderlijke boerderij in Teteringen was een schitterende authentieke spiegeltent opgebouwd. De avondzon die door de gekleurde raampjes naar binnen kwam zorgde, samen met de 300 gasten, voor een geweldige sfeer. Het werd een mooi feest in een schitterende ambiance dat werd verzorgd door Brainer event support.
Under construction Continue Reading →

Dag van de zorg Catharina ziekenhuis Eindhoven

CZE_header

19 maart jl. was de Dag van de Zorg. Voor deze dag mocht Gworks de doorvertaling maken op het promotie materiaal voor het Catharina ziekenhuis in Eindhoven.

Continue Reading →

WCIT 2010

wcit_header

In samenwerking met Sander Hendrix Event Direction en Brainer Event support heeft Gworks het tekenwerk voor WCIT 2010 uitgewerkt.

World Congress on Information Technology (WCIT) is een tweejaarlijks terugkerend internationaal ICT-evenement dat in 2010 voor het eerst in Nederland (Amsterdam) gehouden wordt. Gworks was hier verantwoordelijk voor de routing van dit evenement, de indeling van de stands en het noodplan.

Continue Reading →